Προϊόντα για καφέ προς (297)

LAVAZZA αλεσμένος καφές Ποιότητα Rossa 250γ

LAVAZZA αλεσμένος καφές Ποιότητα Rossa 250γ

Αλεσμένος Καφές Ποιότητα Ρόσα 250γρ
LAVAZZA Καφές Κόκκοι Crema e Aroma 1000 γ

LAVAZZA Καφές Κόκκοι Crema e Aroma 1000 γ

Κόκκοι καφέ Crema e Aroma 1000 γρ
LAVAZZA GRAN CREMA ESPRESSO 1kg Κόκκοι Καφέ

LAVAZZA GRAN CREMA ESPRESSO 1kg Κόκκοι Καφέ

GRAN CREMA ESPRESSO 1kg Κόκκοι Καφέ
ΚΟΥΤΙ Καφέ Crema e Gusto LAVAZZA

ΚΟΥΤΙ Καφέ Crema e Gusto LAVAZZA

ΤΙΝΑ του Coffee Crema e Gusto
Καφέ Μπουμπόγκο

Καφέ Μπουμπόγκο

Ανακαλύψτε την φυσική ένταση του καφέ Bumbogo, μια σπανιότητα ανάμεσα στους ρουαντέζικους καφέδες. Καλλιεργημένος με φροντίδα στα επιβλητικά βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει απαράμιλλη καθαρότητα και αυθεντικότητα. Διαθέσιμες διαδικασίες: Πλυμένος, Φυσικός, Μέλι Είδος: Αραβικά Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ Αρώματα: Μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, ανανάς, λουλούδι Περιοχή: Gakenke
Καφές Ρουγκάλι

Καφές Ρουγκάλι

Ο καφές Rugali είναι ένας καφές ειδικότητας που προέρχεται από το Ρουάντα, πιο συγκεκριμένα από την περιοχή Nyamasheke. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για την παραγωγή καφέδων υψηλής ποιότητας, που εκτιμώνται για τα πολύπλοκα αρώματά τους και τη χαρακτηριστική τους γλυκύτητα. Ο καφές Rugali καλλιεργείται σε μεσαία έως υψηλή υψόμετρα, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη των μοναδικών γευστικών του χαρακτηριστικών. Συχνά περιγράφεται ως έχων νότες από κόκκινα φρούτα, καραμέλα, σοκολάτα και μερικές φορές ακόμη και λουλούδια, με ζωντανή οξύτητα και ισορροπημένη γλυκύτητα. Διαθέσιμες διαδικασίες: Πλυμένος, Μέλι Είδος: Arabica Υψόμετρο: 1550 μ. έως 1800 μ. Αρώματα: Δαμάσκηνο, κρασάτο, λουλουδάτο, έντονο Περιοχή: Nyamasheke
Καφέ Γέρα Γκέντζι

Καφέ Γέρα Γκέντζι

Ο Κεφαγιαλούε Ντερέσσα Τούλου είναι ένας παθιασμένος αιθίοπας παραγωγός καφέ, γνωστός για τη δέσμευσή του στην ποιότητα και την ηθική προσέγγιση στην παραγωγή καφέ. Βρίσκεται στην εύφορη περιοχή της Αιθιοπίας, η εκμετάλλευσή του είναι φημισμένη για την παραγωγή κόκκων αραβίκα πρώτης ποιότητας, όπως ο καφές Γέρα Γκέντζι. Αυτοί καλλιεργούνται σε ιδανικές συνθήκες και συλλέγονται με προσοχή. Ο καφές Γέρα Γκέντζι επωφελείται από έναν μοναδικό terroir, με πλούσιο έδαφος και μικροκλίμα ευνοϊκό για την ανάπτυξη των καφεόδεντρων. Οι περιβαλλοντικά φιλικές μέθοδοι καλλιέργειας και οι βιώσιμες γεωργικές πρακτικές είναι στο επίκεντρο της προσέγγισής τους. Εξασφαλίζουν κόκκους καφέ εξαιρετικής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα τα τοπικά οικοσυστήματα. Είδος: Αραβίκα Υψόμετρο: 1950 μ έως 2100 μ Αρώματα: Βερίκοκο, Αραντζάτα, Μαύρη κερασιά Περιοχή: Τζίμμα
SAGE The Bambino Plus

SAGE The Bambino Plus

SAGE The Bambino Plus
Πράσινο Τσάι Γιασμίν Κίνα

Πράσινο Τσάι Γιασμίν Κίνα

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ Γιασμίν Κίνα ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75-80°C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ: 3 έως 4 λεπτά
CHEMEX Λευκό Φίλτρο Χάρτου

CHEMEX Λευκό Φίλτρο Χάρτου

CHEMEX Λευκό Φίλτρο Χαρτιού
SAGE The Barista Express

SAGE The Barista Express

SAGE The Barista Express
Cascara Bumbogo

Cascara Bumbogo

Ο Bumbogo Cascara είναι ένα μοναδικό προϊόν που προέρχεται από το Ρουάντα, το οποίο ξεχωρίζει για τη καινοτόμο χρήση της φλούδας των κερασιών καφέ, που ονομάζεται «cascara». Ο Bumbogo Cascara προέρχεται από την περιοχή Bumbogo στο Ρουάντα, γνωστή για τους καφέδες υψηλής ποιότητας. Τα κεράσια καφέ επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται, στη συνέχεια η φλούδα ξηραίνεται και μετατρέπεται σε ένα βρώσιμο προϊόν που ονομάζεται «cascara». Αυτό το προϊόν προσφέρει μια διακριτική γεύση που μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις μεθόδους επεξεργασίας και καβουρδίσματος που χρησιμοποιούνται. Ο Bumbogo Cascara περιγράφεται συχνά ως έχων νότες από αποξηραμένα φρούτα, λουλούδια και μέλι, με μια ελαφριά οξύτητα και φυσική γλυκύτητα. Μπορεί να καταναλωθεί ως ζεστό ή κρύο ρόφημα και εκτιμάται για τη μοναδική και αναζωογονητική γεύση της. Εκτός από τις γευστικές της ποιότητες, ο Bumbogo Cascara εκτιμάται επίσης για τα οφέλη της για την υγεία, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που είναι ευεργετικά για το σώμα. Είδος: Arabica Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ Αρώματα: Μανταρίνι, γκρέιπφρουτ, ανανάς, λουλούδι Περιοχή: Gakenke
Φίλτρα HARIO V60

Φίλτρα HARIO V60

Φίλτρα HARIO V60
Δήμος Γκακένκε, Ρουάντα

Δήμος Γκακένκε, Ρουάντα

ΔΗΜΟΣ ΓΚΑΚΕΝΚΕ Ρουάντα ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 1900 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας
Aeropress Go

Aeropress Go

Aeropress Go
ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΛΑΔΑ Costa Rica

ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΛΑΔΑ Costa Rica

ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΛΑΔΑ Κόστα Ρίκα ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 1300 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας
HARIO Skerton

HARIO Skerton

HARIO Skerton
Πράσινο τσάι και τροπικά φρούτα

Πράσινο τσάι και τροπικά φρούτα

Ζωντανός, ώριμος ανανάς συναντά τον χρυσό, γλυκό μάνγκο. Συνδυασμένος με το βιολογικό μας πράσινο τσάι, η γευστική εμπειρία είναι απλώς μοναδική. Μια απόλαυση τόσο ζεστή όσο και κρύα. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
Πράσινο Τσάι Σέντσα Κίνα

Πράσινο Τσάι Σέντσα Κίνα

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ Sencha Κίνα ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Πέψη

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Πέψη

Η άγρια μέντα, ένα από τα αμέτρητα είδη μέντας, βρίσκεται μόνο στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Καλλιεργείται στη Βόρεια Αμερική, σε όλη την Ευρώπη και στη Βόρεια Αφρική. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 90 έως 100°C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
Ιαπωνικό Πράσινο Τσάι Matcha

Ιαπωνικό Πράσινο Τσάι Matcha

Στο τέλος του 16ου αιώνα, το πρώτο Matcha θα είχε παραχθεί στην περιοχή Uji. Το υψόμετρο των 250 μ., οι πλούσιες σε ασβέστιο εδάφες και η συχνή ομίχλη, αποτελούν τη βάση για εξαιρετικά και πολύπλοκα πράσινα τσάγια. Κατά την προετοιμασία, το λαμπερό και σμαραγδένιο Matcha αναπτύσσει έντονες και ματ πράσινες αποχρώσεις, στέφοντας με μια κρεμώδη αφρό. ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 2g για 200ml υγρού
Καφέ Βούνγκα

Καφέ Βούνγκα

Ανακαλύψτε την αριστεία με τον καφέ Vunga Grade AA, ένα πραγματικό διαμάντι ανάμεσα στους ρουανδικούς καφέδες. Καλλιεργημένος με φροντίδα στα επιβλητικά βουνά του Ρουάντα, αυτός ο καφές προσφέρει εξαιρετική καθαρότητα και απαράμιλλη ποιότητα. Ο καφές Vunga γοητεύει τις γεύσεις με το εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο προφίλ γεύσης του. Απαλές νότες τροπικών φρούτων, λουλουδιών και μελιού χορεύουν αρμονικά σε κάθε γουλιά, προσφέροντας μια εξαιρετική καφεϊνική εμπειρία. *** Ο βαθμός AA είναι το σύμβολο της ανώτερης ποιότητας στον κόσμο του ρουανδικού καφέ, εξασφαλίζοντας μια κούπα σπάνιας κομψότητας και αξιοσημείωτης έντασης. Οι κόκκοι που επιλέγονται για αυτόν τον βαθμό είναι από τους καλύτερους της συγκομιδής τους, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη καφεϊνική εμπειρία. Είδος: Αραβικά Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ Αρώματα: Λεμόνι, πράσινο μήλο, ανανάς, σύκο, κεράσι, μέλι Περιοχή: Νυαμπίχου
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ζωτικότητα

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ζωτικότητα

Αυτή η απαλή και ισορροπημένη δημιουργία αποκτά μια φρουτώδη γλυκύτητα χάρη στα κομμάτια μήλου και τις νιφάδες καρότου. Σε αυτό προστίθεται μια πινελιά φρεσκάδας χάρη στη λεμονόχορτο, την πολτό μανταρινιού και μια υποψία ιβίσκου. Τα κομμάτια παντζαριού δίνουν ένα πλούσιο χρώμα στην κούπα, με μια ελαφριά γήινη γεύση. Τα κομμάτια πορτοκαλιού με τον πολτό αποξηραμένων φρούτων αναφέρονται διακριτικά στις νόστιμες αρωματικές νότες των φρέσκων εσπεριδοειδών. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΒΑΠΤΙΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
Μαύρο Τσάι Ρουάντα

Μαύρο Τσάι Ρουάντα

Τα τσάγια Pekoe είναι πολύ δημοφιλή στους καθαρούς του τσαγιού λόγω της παραγωγής και της απόδοσής τους. Αυτό το τσάι Pekoe από το Ρουάντα, καλλιεργημένο βιολογικά, έχει μέτριο κόκκο και φύλλα βαθύ μαύρου χρώματος. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
Μπλε Τσάι Ημι-Ζυμωμένο Οolong Κίνα

Μπλε Τσάι Ημι-Ζυμωμένο Οolong Κίνα

Τα φύλλα του τσαγιού που έχουν μόλις μαζευτεί πρώτα ξηραίνονται σε πανιά στον αέρα και στον ήλιο, στη συνέχεια τυλίγονται σε κυλινδρικά καλάθια από μπαμπού ώστε τα φύλλα να σπάσουν και να μπορέσει να ξεκινήσει η ζύμωση. Αφού φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ζύμωσης, το τσάι ξηραίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία. Oolong, σημαίνει "Μαύρος δράκος". Αυτό το όνομα προέρχεται από μια αρχαία κινεζική παράδοση και αναφέρεται στους μαύρους φιδιών που μερικές φορές βρίσκονταν τυλιγμένα γύρω από τα κλαδιά των θάμνων τσαγιού. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 85° έως 95°C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
Bloom φίλτρα

Bloom φίλτρα

Bloom φίλτρα
Καφέ Κανγκότσο

Καφέ Κανγκότσο

Ανακαλύψτε την κορυφή της αριστείας με τον καφέ Kangocho, ένα κόσμημα ανάμεσα στους καφέδες της Κένυας. Καλλιεργημένος στις ορεινές περιοχές της Κένυας, αυτός ο καφές ενσωματώνει την ουσία της ποιότητας και της παράδοσης. Ο καφές Kangocho μαγεύει τις αισθήσεις με τα μαγευτικά του αρώματα και την παλέτα των εξαιρετικών γεύσεων. Φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες συνδυάζονται αρμονικά με αποχρώσεις κακάου και καραμέλας, προσφέροντας μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία σε κάθε γουλιά. *** Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους βαθμούς στην Κένυα, ο Βαθμός AA απονέμεται στους μεγαλύτερους και πιο ομοιόμορφους κόκκους. Αυτή η προνομιακή κατηγορία εγγυάται εξαιρετική ποιότητα, ανώτερη γεύση και μια τέλεια ισορροπημένη κούπα. Ο Βαθμός AB είναι ένα σήμα ποιότητας που εκτιμάται στον κόσμο του καφέ της Κένυας. Οι κόκκοι αυτού του βαθμού προσφέρουν ανώτερη μεγέθυνση και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας μια ομοιογενή κούπα καφέ γεμάτη χαρακτήρα. Είδος: Arabica Υψόμετρο: 1800 μ έως 2000 μ Αρώματα: Κόκκινες μούρες, εσπεριδοειδή, γιασεμί Περιοχή: Nyeri
SAGE The Barista Express Impress

SAGE The Barista Express Impress

SAGE The Barista Express Impress
Πράσινο Τσάι Γκενμάιτσα Ιαπωνία

Πράσινο Τσάι Γκενμάιτσα Ιαπωνία

Το Genmaicha αποτελείται από πράσινο τσάι και καβουρδισμένα ολόκληρα καστανό ρύζι. Το τσάι μας προέρχεται από την περιφέρεια Kagoshima και παράγεται στην περιοχή Kirishima της Ιαπωνίας. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά
ΧΑΡΤΙ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΦΕ HARIO V60 02 100 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - Εξοπλισμός Καφέ

ΧΑΡΤΙ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΦΕ HARIO V60 02 100 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - Εξοπλισμός Καφέ

ΧΑΡΤΙ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΦΕ HARIO V60 02 100 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - Εξοπλισμός Καφέ